vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Test pentru depistarea mercurului în organism

Probabil foarte mulţi dintre voi nu cunoasteţi semnele pe care organismul ni le transmite în cazul în care este acaparat de metalele grele. Şi mai rău este că odată instalate în organism, aceste metale grele atrag ca un magnet şi celelelate toxine, în special când organismul este bombardat de atacuri chimice multiple, în urma consumului alimentelor procesate şi nu numai. 

Echipa Secretele.com doreşte să vă expună mai jos, cel mai simplu test prin care puteţi verifica dacă aveţi o cantitate ridicată de mercur în organism. 
Mergeţi şi făceţi-vă un duş cald (nu fierbinte), după ce aţi terminat de făcut duşul, încercaţi să nu vă ştergeţi cu prosopul,  Ieşiţi din cadă şi priviţi-vă în oglindă, În cazul în care observaţi pe piept, apariţia unor pete roşii, acesta este semnul că organismul conţine o cantitate mare de mercur! 

Cum a ajuns această cantitate de mercur în corp? 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Răspunsul este cât se poate de simplu: 
– prin consumul alimentelor ce conţin mercur, cum ar fi peştele oceanic. 
– prin respiraţie, populaţia cea mai expusă fiind cea care locuieşte în zone poluate de arderea cărbunelui. 
– prin plombarea dinţilor cu amalgam dentar. 
Ideea este că nu toate persoanele acumulează acest mercur în corp, deoarece aceasta depinde foarte mult de capacitatea organismului de a elimina metalele grele în mod natural. Unele persoane îl elimină fără probleme, altele nu. 
Problemele cele mai frecvente apar la acele persoane al căror organism nu este capabil sa elimine mercurul în mod natural. 
În cazul în care te numeri printre persoanele care în urma efectuării testului de mai sus (acela cu duşul) prezintă pete roşii pe piept, trebuie să ştiţi că aveţi o cantitate însemnată de mercur în organism şi sunteţi predispuşi la apariţia bolilor cronice cum ar fi: bolile cardiovasculare, bolile neurologice, bolile autoimune, bolile de rinichi, cancerul….etc. 

Cum pot elimina mercurul din organism? 

– în primul rând trebuie să renunţi la consumul alimentelor care pot conţine mercur, cum ar fi peştele (în general cel de ocean, însa bine ar fi să eviţi în totalitate consumul de peşte, iar în cazul în care doreşti să-ţi aprovizionezi organismul cu omega 3, poţi găsi alternative naturale) 
– elimină produsele inflamatorii şi alergene cum ar fi zahărul, alimentele procesate şi ambalate, precum şi produsele de tip fast-food 
– încearcă să ai o dietă scazută în carbohidraţi 
– este recomandat să consumi multe lichide deoarece mercurul se elimină, prin intermediul aparatului urinar. De asemenea, metalul se mai elimină şi prin fecale sau lapte matern, aşa că întrerupe imediat procesul de alaptare în cazul în care ai o astfel de problemă. 
– înlocuieşte-ţi plombele din amalgam cu unele din porţelan sau din alte materiale care să nu conţină metale grele 

Pe lângă cele enumerate, dacă vrei să elimini repede mercurul din corp, trebuie să urmezi reţeta de mai jos, reţetă ce te va ajuta să scapi de toate metalele grele din organism în 14 zile, chiar dacă organismul tău este “leneş” şi nu o poate face singur. 
Ingredientul de bază al acestei reţete este coriandrul, plantă care are unul dintre cele mai puternice efecte de detoxifiere a organismului, în special atunci când vine vorba de eliminarea metalelor grele şi a altor toxine acumulate de-a lungul timpului. 
Coriandrul este bogat în vitamine cum ar fi potasiu, calciu, mangan, fier şi magneziu. De asemenea, are în compoziţie şi vitamina A şi K. Oamenii de ştiinţă au confirmat faptul că acesta are excelente proprietăţi antiseptice, antifungice şi antiinflamatoare. Aşadar, coriandrul are capacitatea de a reduce orice infecţie şi inflamaţie prezentă în organism, într-un timp destul de scurt. 

Ingrediente: 8 linguriţe de ceai de coriandru fructe, zeama de la o lămâie, 4 linguriţe de miere, 2 litri de apă. 

Mod de preparare: Puneţi apa la fiert. Atunci când a ajuns la punctul de fierbere, adăugaţi ceaiul de coriandru şi opriţi focul. Acoperiţi vasul în care a fiert pentru a face infuzie şi lăsaţi să se răcească. După ce s-a răcit, adăugaţi zeama de lămâie şi mierea. Se consumă rece, întreaga cantitate, pe tot parcursul zilei. 
Secretele.com vă îndeamnă să urmaţi acest remediu timp de 14 zile pentru a elimina tot mercurul din organism! 

Politica