marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tatăl violator rămâne în arest

Monstrul cu chip de tată, care şi-a bătut joc de propria fiică, timp de mai mulţi ani, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. Astfel, rechizitoriul a fost trimis în instanţă, iar procurorii au decis prelungirea arestului preventiv în cazul acestuia.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Constantin Aveloiu a fost reţinut de poliţişti şi dus la audieri, fiind acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu propria fiică. Cu toate că acuzaţiile sunt foarte grave, inculpatul nu şi-a scuzat gestul, nedorind să facă niciun comentariu pe baza învinuirilor care i s-au adus. Bărbatul are două fete, iar în urma divorţului avut loc în 2012, una dintre copile i-a fost încredinţată acestuia.

La niciun an de la separare, a început calvarul fetiţei. Tatăl a început să abuzeze de fiica pe care statul i-a dat-o în grijă. A fost descoperit de oamenii legii, iar după ce a fost reţinut pentru 24 de ore, procurorii au decis să fie plasar în arestul preventiv. Pe atunci, copila de 15 ani a fost internată în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Fetiţa le-a declarat reprezentanţilor instituţiei că nu doreşte să meargă la mamă, deoarece relaţia dintre acestea nu este una tocmai bună. Ulterior, minora a ajuns în grija surorii tatălui său. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa: radiortargujiu.ro

Politica