joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Primarul şi vicele din Bâlteni scapă de arest la domiciliu

Acţiunea formulată de procurorii craioveni referitoare la prelungirea măsurii de arest la domiciliu pentru viceprimarul şi primarul din Bâlteni a fost respinsă, luni, de Tribunalul Dolj. Astfel că cei doi, împreunpă cu alţi trei inculpaţi au scăpat de arest la domiciliu şi au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile, în urma deciziei magistraţilor Tribunalului Dolj. Edilul din Bâlteni şi adjunctul său sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

 

Din „trimisul Domnului”, în „trimisul diavolului”

Când a fost acuzat, primarul din Bâlteni, Gheorghe Păsărin, susţinea că e nevinovat. Potrivit pandurul.ro, acesta a declarat că este vorba de lucrări de 400.000 de lei şi că au fost efectuate de firma sa, înainte de a fi primar, dar şi de firma nepotului său că nu vede niciun prejudiciu şi nici că ar avea probleme cu legea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Preotul bisericii din Bâlteni a declarat, potrivit sursei citate, că până acum primăria a investit 300.000 lei în lăcaşul de cult şi că primarul Gheorghe Păsărin a fost trimisul Domnului atunci când a hotărât să restaureze biserica . Acum, însă, este trimisul diavolului pentru că a adus biserica în scandal, a mai spus preotul, potrivit pandurul.ro.

Presa gorjeană mai arată că, în fapt, contractul a fost atribuit firmelor primarului şi nepotului acestuia, fără licitaţie, în anul 2011.

 

 

 

Politica