joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Adio Cupă, rămâne lupta pentru bronz

Echipa masculină de volei SCM “U” Craiova a fost învinsă, miercuri seara, de către campioana CVM Tomis Constanţa, cu scorul de 3-0 (25-20, 25-16, 25-19), în semifinalele Cupei României. Partida a avut loc pe teren neutru, în Sala Sporturilor de la Cheile Grădiştei.
Meciul a fost fără istoric, craiovenii nereuşind să facă faţă campioanei României. Acest lucru a fost recunoscut şi de tehnicianul Dănuţ Pascu.

Cred că a fost cel mai slab meci al echipei în acest sezon. Nu înţeleg de ce băieţii au avut o asemenea atitudine. Le-a fost teamă, au fost timoraţi, cu toate că Tomis Constanţa avea probleme financiare. Cu toate acestea, adversarii au intrat pe teren şi nu s-au gândit la alte aspecte.
A declarat Dănuţ Pascu

În cealaltă semifinală, CSVM Zalău a trecut cu scorul de 3-2 (29-27, 20-25, 25-23, 22-25, 15-6) de Dinamo Bucureşti, după un meci foarte echilibrat, doar ultima manşă fiind adjudecată fără emoţii de Zalău.
Joi, după închiderea ediţiei, Constanţa şi Zalău au luptat pentru trofeu, în timp ce craiovenii şi dinamoviştii s-au întors acasă. Tot între Zalău şi Constanţa se va desfăşura finala campionatului, iar Craiova şi Dinamo vor juca pentru locul 3. Duelurile dintre olteni şi bucureşteni se vor desfăşura tot după sistemul “cel mai bun din cinci partide”, primele două jocuri având loc la Craiova, pe 18 şi 19 aprilie. Pe 25 şi pe 26 aprilie vor avea loc meciurile de la Dinamo, şi dacă va mai fi cazul, duelul decisiv va fi la Craiova, pe 30 aprilie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În rest, în acest weekend echipele de la SCM Craiova nu vor susţine niciun joc. Echipele de baschet şi voleibalistele au intrat, deja, în vacanţă, iar handbalistele vor susţine pe 21 aprilie ultimul meci din sezonul regulat, în faţa formaţiei Corona Braşov, iar după aceea se vor pregăti de play-off.

Politica