joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Muncitor înghiţit de pământ

Reprezentanţii ITM Gorj au deschis o anchetă în urma unui accident de muncă petrecut lunea trecută, în urma căruia un bărbat de 50 de ani, din Târgu-Jiu a murit.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a decedat luni seară după ce a fost surprins de un mal de pământ în timp ce efectua lucrări la canalizarea din zona sensului giratoriu de la intrarea în comuna Turcineşti.
A declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Mihai Avramescu

 Potrivit acestuia, bărbatul de 50 de ani săpa la un şanţ cu adâncimea de patru metri şi a fost prins sub unul din malurile şanţului ce s-a surupat peste el. La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, dar a fost prea târziu pentru muncitor, medicii de pe ambulanţă nu au reuşit să îl resusciteze.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Muncitorul efectua lucrări la un şanţ adânc de patru metri. În momentul în care autospecialele ISU au ajuns la faţa locului, bărbatul era în pământ, în poziţie verticală până deasupra capului. Colegii mei au intervenit şi i-au pus o mască cu oxigen, în continuare efectuând săpături pentru scoaterea sa la suprafaţă. Ulterior, medicii de pe ambulanţă au continuat manevrele de resuscitare, dar acesta a decedat.
A mai spus Mihai Avramescu

Politica