vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Asigurarea, uite-o, nu e!

Şoferul unei autobasculante, angajat al unei firme care lucrează la reţeaua de canalizare de pe strada Primăverii, a lovit maşina unui craiovean care locuieşte în zona respectivă. Asta nu ar fi atât de grav, dacă firma ar fi avut asigurarea obligatorie de răspundere auto, pentru autobasculanta în cauză.

Maşina mea era pe trotuar în faţa porţii, mă pregăteam să plec de acasă. Şoferul autobasculantei a încercat să treacă printre maşina mea şi o alta parcată pe cealaltă parte a străzii. Numai că a intrat cu roata în aripa stânga faţă a maşinii mele. Eu am auzit un vecin în timp ce striga la şofer să oprească pentru că îmi lovise maşina.
Spune proprietarul maşinii avariate

Şoferul autobasculantei şi-a chemat apoi câţiva colegi care au mutat autoturismul avariat, astfel încât a reuşit să treacă. Proprietarul autoturismului a cerut şoferului autobasculantei poliţa RCA pentru a rezolva situaţia pe cale amiabilă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mi-a spus că îmi dă asigurarea după ce îşi termină treaba. Între timp mi-am sunat un prieten de la service, care a verificat numărul autobasculantei şi a constatat că nu avea asigurare. Atunci şoferul mi-a zis că asigurarea e la garaj şi că îl sună pe patronul maşinii. Când acesta a ajuns acolo a început să facă scandal şi mi-a zis să mergem la poliţie. Asta am şi făcut. Pe drum mi-a făcut semn din faruri să opresc. A venit la mine şi mi-a spus să rezolvăm altfel. Mi-a întins un milion lei vechi să îmi repar maşina. I-am spus că avariile mă costă mai mult. Eu mi-am continuat drumul către poliţie şi am depus plângere. El în schimb s-a dus la tata şi i-a spus că să aşteptăm până mâine, că a făcut azi asigurarea.
Ne-a declarat proprietarul autoturismului avariat

Politica