duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Biciclist accidentat mortal. Şoferul a fugit de la locul accidentului

Un biciclist, care nu a fost  identificat până în momentul de faţă, a fost accidentat mortal de şoferul unei autoutilitare la intrarea în comuna  Amărăştii de Jos. Şoferul vinovat, în vârstă de 33 de ani, a fugit de la locul accdientului.

În noaptea de 31.10/01.11.2014, în jurul orei 05:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei. La nivelul IPJ Dolj s-a constituit o echipă operativă complexă formată din poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Serviciul Criminalistic şi Poliţiei Dăbuleni, coordonată de Cms. Şef Badea Nicuşor – adjunctul şefului de inspectorat, aceştia reuşind, în mai puţin de 4 ore de la producerea accidentului, să identifice conducătorul auto în persoana lui R.GABRIEL-DĂNUŢ, 33 de ani, din comuna Daneţi.
A declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj

Bărbatului i-a fost  întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.
În momentul de faţă poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea persoanei decedate şi stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atragem atenţia tuturor conducătorilor auto cu privire la faptul că părăsirea locului accidentului constituie faptă penală distinctă şi se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Faptul că un şofer părăseşte locul accidentului nu face decât să îşi înrăutăţească situaţia juridică.
A adăugat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj

Politica