miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Işalniţa, voiaj la Turceni

Divizionarii C din Işalniţa caută să realizeze ultimele finisări înainte de startul noului sezon. Elevii lui Gavrilă îşi vor măsura forţele în compania unei formaţii de un nivel apropiat, Ştiinţa Turceni. Gorjenii au fost repartizaţi în aceeaşi serie cu gruparea din Işalniţa şi întâlnirea de astăzi va fi un test bun pentru ambele echipe, în perspectiva duelulilor din campionat. Meciul este programat pentru ora 17.30, pe terenul din Turceni.

Acesta nu va fi ultimul joc de verificare pentru işelniţeni înainte de prima etapă a Ligii a III-a, oficialii din conducere dorind să mai dispute o partidă la sfârşitul săptămânii, însă nimic nu este încă cert.

Stănescu: «Căutăm să jucăm un amical cu o echipă de Liga a II-a»

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vom juca mâine (n.r azi) la Turceni, să ne testăm în compania unei grupări pe care o vom întâlni şi în campionat. Mai dorim să disputăm un amical şi la sfârşitul săptămânii, pe un teren bun. Încercăm să parafăm o întâlnire cu o echipă de Liga a II-a, însă până acum nu avem nimic sigur. Nu ştim nici dacă o să jucăm în runda inaugurală, deoarece cei la Minerul au probleme financiare şi există o mare posibilitate ca aceştia să nu joace în prima etapă. Vom vedea, mai este timp până atunci, iar dacă nu vom disputa meciul de la Severin, vom căuta să jucăm un amical în acea dată.
A declarat Horaţiu Stănescu, preşedintele grupării din Işalniţa

Politica