vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Van-Dame, alergat de poliţişti pe Calea Severinului

Van-Dame Bumbai, de 19 ani, din localitatea mehedinţeană Tâmna, a fost prins în timp ce conducea o maşină decapotabilă, fără a avea permis, pe Calea Severinului, din Craiova.
Poliţiştii au vrut să îl oprească pentru control, iar tânărul a încercat să fugă. Oamenii legii l-au urmărit şi l-au blocat în trafic. Atunci au aflat că nu avea permis.

La data de 03.08.2014, în jurul orei 18.15, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu, pe Calea Severinului din municipiul Craiova, au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul acestuia nu s-a conformat şi a continuat deplasarea. Poliţiştii rutieri au procedat la urmărirea vehicului, iar la scurt timp a fost blocat în trafic şi prins, astfel şoferul fiind identificat în persoana lui B.VAN-DAME, de 19 ani, din localitatea Tâmna, judeţul Mehedinţi. Din cercetările poliţiştilor craioveni a rezultat faptul că tânărul de 19 ani nu poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule.
IPJ Dolj

Van-Dame este acum cercetat penal de către poliţişti pentru conducere fără permis.
Tot pe Calea Severinului a fost prins, duminică, fără permis şi un tânăr din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 03.08.2014, în jurul orei 17.45, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe P. SORIN, 26 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Severinului din Craiova, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule.
IPJ Dolj

Şi acestuia i s-a întocmit dosar penal.
Pe de altă parte, la sfârşitul săptămânii trecute, politiştii de la rutieră au urmărit şoferii vitezomani.
În cadrul acţiunii, au fost constatate 5 infracţiuni. S-au aplicat  481 sancţiuni, din care: 310 pentru viteză, 2 pentru depăşiri neregulamentare, 3 pentru consum de alcool; valoarea totală a contravenţiilor ridicându-se la 67.930. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 16 permise de conducere, din care 10 pentru viteză, 2 pentru depăşiri neregulamentare, 3 pentru consum de alcool,  iar 5 certificate de înmatriculare au fost reţinute.

Politica