vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reţineri în cazul sportivului ucis în Slatina

Magistraţii Tribunalului Olt au dispus arestarea preventivă a două persoane acuzate de complicitate în cazul sportivului ucis pe 12 iulie în Slatina.

La data de 22.07.2014 faţă de inculpaţii C.N.I. şi C.R.M. s-a pus în mişcare acţiunea penală şi s-a formulat propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile. S-a motivat că, în dimineaţa zilei de 12.07.2014, inculpaţii C.N.I. (Ciucă Nelu Ilie – n.r), C.R.M. (Ciucă Robert Marian – n.r.) şi G.F. (Gulie Florian – n.r.) au mers pe terasa barului Vintage din municipiul Slatina, unde a avut loc un incident în urma căruia inculpatul G.F. a înjunghiat în mod repetat cu un cuţit pe numitul G.M.C. (Gălbenuşe Mihăiţă Cristian, n.r.), provocându-i leziuni traumatice care au condus la deces, după care cei trei inculpaţi au revenit la locul faptei, înarmaţi de această dată cu obiecte contondente, respectiv G.F. cu o blană ruptă de la o bancă din parc, C.N.I. cu un ciomag rupt dintr-un pom, iar C.R.M. cu pietre. În aceste împrejurări în care partea vătămată N.I. (Naidin Iulian – n. r.)a fost lovită de către G.F. în zona capului cu blană prevăzută cu mai multe cuie, fiindu-i provocate leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, cei doi au ameninţat persoanele prezente, înlesnind în acest mod săvârşirea faptei de către autor.
Se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt

Suspectul principal, Florin Gulie, va fi acuzat de noi infracţiuni: tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de cuţit. Acesta a primit deja mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Gulie se află acum internat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, iar după ce va fi externat va ajunge în arestul Poliţiei Olt.
Crima desprinsă parcă din filmele cu mafioţi s-a petrecut în noaptea de 11 spre 12 iulie, atunci când tânărul boxer de performanţă, în vârstă de 25 de ani şi-a dat ultima suflare în faţa soţiei, alături de care avea un copil de trei luni, dar şi în faţa tatălui care a fost alertat că fiul său a fost înjunghiat de mai multe ori de un grup de romi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica