vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sancţiuni de 31.850 de lei pe Rutieră în Mehedinţi

Acţiunile preventive desfăşurate în ultimele 48  de ore, au condus la aplicarea a 180 de sancţiuni contravenţionale, şoferilor care nu au respectat legislaţia rutieră.În cursul zilei 22 iulie 2014, poliţiştii mehedinţeni au desfăşurat activităţi specifice pe principalele artere intens circulate, cât şi în zonele urbane, pentru fluidizarea traficului şi prevenirea blocajelor, în special la orele de vârf când se înregistrează o creştere semnificativă a valorilor traficului rutier.

Activităţile preventive desfăşurate, s-au materializat în controlarea a 186 de autovehicule şi legitimarea unui număr de 185 de persoane, fiind aplicate 180 sancţiuni contravenţionale în valoare de 31.850 lei. În cadrul acţiunilor, au fost reţinute, în vederea suspendării sau anulării dreptului de a conduce autovehicule 8 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere nedorite, poliţiştii vă recomandă insistent să respectaţi cu stricteţe regulile de circulaţie, adoptaţi o conduită preventivă şi responsabilă în trafic! Conduita moral-civică vă obligă ca în cazul în care sunteţi de faţă la producerea unui accident de circulaţie soldat cu victime, iar conducătorul auto părăseşte locul faptei, să reţineţi şi să comunicaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie date despre autovehiculul implicat în accident (marca, tipul, culoarea, numărul de înmatriculare, alte particularităţi), precum şi eventualele semnalmente ale conducătorului auto.
A declarat agentul  principal Roxana Vişan de la Biroul de Presă al IPJ Mehedinţi

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ziua de 22.07.2014, între orele 10.00-18.00, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin în colaborare cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi şi Serviciului Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au iniţiat şi desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, pe linie de evidenţă a populaţiei.    
În cadrul acţiunii au fost legitimate 45 de persoane şi au fost controlate 5 societăţi comerciale. Totodată, au fost aplicate 20 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.130 lei şi a fost constatată o infracţiune.

Politica