joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinţenii au ratat calificarea în ultimul minut

Condusă la pauză cu 1-0, echipa antrenată de Florin Şurlău a întors rezultatul în partea secundă, prin golurile lui Barbu, Slapciu şi Tiribentea, dar campioana Gorjului la juniori A1, Internaţional Băleşti, a redus din diferenţă în ultimul minut.
Datorită golurilor mai multe marcate în deplasare, gorjenii s-au calificat la faza de zonă.

Am avut un ghinion teribil. La fel ca în meciul-tur, am primit gol pe final. Poate a contat şi faptul că noi, în Liga a IV-a Mehedinţi, am jucat puţine meciuri, fiindcă majoritatea adversarelor nu s-au prezentat, iar Băleştiul a evoluat etapă de etapă. În ultimii cinci ani, am câştigat de patru ori campionatul judeţean, iar de două ori am ajuns la turneul zonal, dar nu cred că vom mai fi campioni la Mehedinţi şi în 2015. Majoritatea băieţilor au terminat junioratul şi voi încerca să formez altă echipă.
A spus Şurlău

Anul trecut, echipa sa trecea în barajul interjudeţean de Metalul Bocşa (0-0, 3-0), iar la faza zonală, desfăşurată în Hunedoara, a învins Posada Perişani (2-1) şi Energia Craiova (3-0), dar a  pierdut cu Universitatea Petroşani (1-4) şi a ratat calificarea la turneul final.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica