vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjenii au cerut demisia lui Călinoiu şi Ponta

Câteva sute de membri ai Federaţiei Naţionale Mine Energie au protestat, sâmbătă, la Târgu Jiu, după ce conducerea Complexului Energetic Oltenia a anunţat că mai mulţi angajaţi vor deveni paznici la exploatările miniere. Nemulţumiţii au cerut demisia managerului Laurenţiu Ciurel.
La protest au fost prezenţi şi lideri de sindicat din cadrul FNME, aceştia aducând grave acuzaţii la adresa autorităţilor locale, în speţă preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, dar şi premierului Victor Ponta, parlamentar de Gorj, despre care au spus că nu se implică în stoparea abuzurilor comise de cei de la CEO.

S-a scandat “Demisia, demisia!”, “Hoţii!” şi “Unitate!”. Nemulţumiţii l-au huiduit minute în şir pe Laurenţiu Ciurel, managerul de la CEO.
Nu este pentru prima dată când membrii FNME ies în stradă. În urmă cu o lună, aceiaşi nemulţumiţi au pichetat sediul Diviziei Miniere din cadrul CEO. Prezent la acel miting, Ciurel a fost scos din mulţimea furioasă, de jandarmi.

Vom mai organiza astfel de manifestări de protest, pentru că nu suntem luaţi în seamă.
A declarat Dumitru Pârvulescu, vicepreşedinte al FNME

Policlinica Buna Vestire Craiova

Complexul Energetic Oltenia pregăteşte o reorganizare a personalului, câteva sute de membri ai FNME urmând să fie încadraţi pe alte posturi.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica