vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Urmările tragediei din Apuseni

Directorul general al Romatsa, Aleodor Frâncu şi Şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Ion Burlui, şi-au prezentat miercuri după-amiază demisiile. Fostul şef al IGSU a spus că a luat decizia din “demnitate”

Demisia este un act unilateral. În atmosfera creată, nu mai puteam să-mi exercit funcţia de manager. ROMATSA are nevoie de stabilitate.
A declarat Aleodor Frâncu

Victor Ponta l-a demis pe Constantin Chiper din funcţia de secretar de stat în Ministerul de Interne. Pe de altă parte, ministrul de Interne, Radu Stroe, rămâne în funcţie. Despre tragedie, acesta a afirmat: “Îmi pare rău că s-a întâmplat în timpul mandatului meu tragedia.”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. Cinci persoane au fost rănite. Unul dintre medicii din aeronavă a reuşit să sune la 112, la ora 16.16, anunţând incidentul. Epava a fost găsită după aproape şase ore.  O anchetă penală este desfăşurată în acest moment.

Politica