Mehedinţi:Prinşi cu autoturisme neânmatriculate

Date:

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin l-au depistat pe L.C., de 35 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea pe str.CaleaTimişoarei, din municipiul Drobeta Turnu Severin, un autoturism înmatriculat în Germania. Din cercetările efectuate, la data de 07.01.2013, s-a stabilit că autoturismul a fost radiat din circulaţie de autorităţile germane la data de 11.07.2011, iar ulterior acestei date autoturismul nu a mai fost înmatriculat în Germania. De asemenea din verificările efectuate s-a constatat că autoturismul mai sus menţionat nu figura înmatriculat nici în România.În cauză s-au fost întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat în circulaţie, faptă prev. şi ped. de art.85, alin.1din O.U.G. 195/2002 R.În ziua de 07.01.2014, ora 10.45, poliţiştii Formaţiunii Rutiere din cadrul Poliţiei municipiului Orşova l-au depistat pe N.E., de 28 ani, din comuna Valea Bisericii, judeţul Gorj,  în timp ce conducea pe DN 6 – E 70 la Km 364, un autoturism, neînmatriculat în circulaţie.În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat în circulaţie, faptă prev.  şi ped. de art.85, alin.1 din O.U.G. 195/2002 R.

Evenimente produse în trafic

În data de 07.01.2013, ora 11.00, M.M., de 36 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, a condus un autoturism pe str.Dorobanţi, din municipiul Drobeta Turnu Severin pe sector de drum cu acces interzis, iar la intersecţia cu str.Gh.Anghel nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de T.C., de 54 ani, din comuna Hinova, judeţul Mehedinţi.În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui T.G., de 30 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, pasager în unul dintre autoturisme.În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, prev. şi ped. de art.184, alin.1 şi 3 din Codul Penal.

Acţiuni pe linie rutieră

În data de 07.01.2014, între orele  08.15–12.00 şi 14.00–18.00, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au iniţiat şi desfăşurat o acţiune pentru identificarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor, care au acest drept pe raza municipiului Drobeta  Turnu Severin.În cadrul acţiunii au fost legitimate 9 persoane şi au fost controlate 9 autovehicule. Totodată, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 680 lei, a fost reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi a fost constatată o infracţiune.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...