vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cine urcă pe scenă în noapte de revelion în fața vâlcenilor

Primăria Râmnicu Vâlcea a stabilit și programul pentru noaptea de Revelion.

În noaptea dintre ani vor urca pe scena din centrul orașului artiști precum: Elena Ghițulete – recital de muzică populară (ora 21.30), Nineta Popa – recital de muzică populară (ora 22.30) și Sylvia și DJ Rynno – recital de muzică (ora 23.15).

Potrivit oficialităților orașului, bradul care va înfrumuseţa sărbătorile din această iarnă în zona centrală a Râmnicului va fi montat astăzi. Totodată, alţi 15 brazi, cu înălţimi între 10 şi 15 m, vor fi aduşi în oraş pentru a fi montaţi şi decoraţi în cele mai aglomerate zone din Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bradul de Crăciun, care va înfrumuseţa sărbătorile din această iarnă în zona centrală a Râmnicului, şi-a început deja drumul către noua sa casă. Arborele cu o înălţime de aproape 30 m, provenit din masivul Cozia – Ocolul Silvic Călimăneşti, urmează să fie montat în Scuarul Mircea cel Bătrân în cursul zilei de miercuri, 20 noiembrie, iar luminiţele de Crăciun vor fi aprinse în seara zilei de 5 decembrie, în ajunul lui Moş Nicolae. Totodată, alţi 15 brazi, cu înălţimi între 10 şi 15 m, vor fi aduşi în oraş pentru a fi montaţi şi decoraţi în cele mai aglomerate zone din Râmnic, aceştia alăturându-se mai multor brazi crescuţi pe domeniul public care – la sugestia unor participanţi la întâlnirile primarului Mircia Gutău cu cetăţenii municipiului – vor fi, de asemenea, împodobiţi în spiritul Crăciunului. Concomitent, se lucrează intens la decorarea oraşului, precum şi la amenajarea Târgului ”Decembrie Magic”, a cărui deschidere oficială este programată pe 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale, şi care îi va fermeca şi anul acesta pe vizitatori cu mai multe atracţii printre care patinoarul, cele 28 de căsuţe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă, plasa de luminiţe, ieslea cu naşterea Domnului, un mini-parc de distracţii şi scena pe care se vor desfăşura mai multe spectacole şi concerte de colinde de-a lungul întregii luni”, se arată în comunicatul Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Programul sărbătorilor de iarnă în Râmnicu Vâlcea:

• Duminică 1 decembrie – Ziua Naţională a României , manifestare ce va avea loc în Scuarul Mircea cel Bătrân și va cuprinde un spectacol artistic, aprinderea iluminatului festiv și deschiderea Târgului Decembrie Magic.

De asemenea, la Galeriile de artă „Artex” vor avea loc următoarele evenimente„Semne Identitare-Muzică şi Culoare”, concert al orchestrei de cameră a Filarmonicii „Ion Dumitrescu”.

Joi, 5 decembrie – „Ajunul lui Moş Nicolae” va avea loc în Scuarul Mircea cel Bătrân și va cuprinde un spectacol artistic, copiii vor primi daruri din partea Primăriei Râmnicului, iar autoritățile vor aprinde luminile Bradului de Crăciun.

Duminică, 8 decembrie – evenimentul “Șlagăre românești” va avea loc în Scuarul Mircea cel Bătrân, ocazie cu care vâlcenii vor putea participa la diferite spectacole artistice.

• Sâmbătă, 14 decembrie este programat„Balul Primăriei”

Sâmbătă, 14 decembrie – în Scuarul Mircea cel Bătrân vor avea loc spectacole muzicale

• Vineri, 20 decembrie – Eveniment de bilanţ şi socializare pentru personalul din cadrul Primăriei municipiului şi din structurile subordonate.

• Sâmbătă, 21 decembrie în Scuarul Mircea cel Baătrân vor fi spectacole de colinde susținute de EUPHONIA SHOW.

• Duminică, 22 decembrie – „Vine, vine Moş Crăciun” în Scuarul Mircea cel Bătrân: concerte şi spectacole pentru copii și daruri pentru copii

• Marţi, 31 decembrie „Revelion 2020″ în Scuarul Mircea cel Bătrân: concerte și foc de artificii.

 

Politica