vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două persoane au căzut într-o hazna. Se întâmplă în Târgu Jiu

UPDATE: Eforturile medicilor de a-i resuscita pe cei doi muncitori nu au avut rezultatul scontat. Ambii bărbați au decedat. Unul dintre ei avea 38 de ani și era muncitor necalificat, celălalt 42 și se pare că era chiar directorul firmei Stoichin Euroconstruct. În cauză au intervenit și inspectorii ITM Gorj, fiind vorba despre un accident de muncă.

Potrivit polițiștilor, prima dată a intrat un alt bărbat în fosa septică și i s-a făcut rău. Cei doi colegi ai săi (decedați acum n.red.) au intrat după el să îl salveze și după ce l-au scos, ajutați de un al patrulea angajat care rămăsese la suprafață (și care a anunțat pompierii și salvarea n.red.) nu au mai putut să iasă de acolo. Cei doi au fost găsiți inconștienți de salvatorii de la ISU Gorj. În haznaua nefolosită, fiind închisă ermetic, nu exista oxigen suficient, iar muncitorii trebuiau să folosească măști de oxigen.

UPDATE: Din primele informații se pare că cei doi bărbați lucrau la o fosă septică și li s-a făcut rău după ce au rămas fără aer. Fosa respectivă are o adâncime de aproximativ cinci metri. după ce a intrat după cei doi muncitori, chiar și pompierului salvator i s-a făcut rău din cauza lipsei de oxigen. Acesta a leșinat, dar și-a revenit. Cei doi muncitori nu sunt conștienți, medicii de la SAJ Gorj efectuând manevre de resuscitare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pompierii din Târgu Jiu au fost solicitați să intervină, miercuri după-amiază, pe strada Termocentralei din Târgu Jiu, pentru a salva două persoane care au căzut într-o hazna. La fața locului a ajuns și o ambulanță. Revenim cu detalii. 

Politica