vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițist accidentat în timp ce se afla în acțiune

Un polițist din județul Dolj a fost accidentat de un autoturism, în timp ce se afla în acțiune. Evenimentul rutier a avut loc, marți, în orașul Filiași.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, marți dimineață, în jurul orei 9, un echipaj al formațiunii rutiere din cadrul Poliției Orașului Filiași se afla într-o acțiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere cauzate de viteza excesivă. La un moment dat, polițiștii au observat că pe sensul dinspre Craiova spre Filiași, un autoturism se deplasa cu viteză pe banda a doua. Unul dintre polițiști a coborât din autospecială pentru a-i face acestuia semn să oprească pentru control. În acel moment, un șofer, care se deplasa cu autoturismul pe prima bandă, s-ar fi speriat când polițistul a coborât din mașină, a pierdut controlul volanului și l-a lovit pe acesta cu aripa stânga față și cu oglinda, l-a proiectat pe parbriz, apoi pe carosabil.

Polițistul a fost transportat la Spitalul de Urgență din Craiova pentru investigații medicale, însă nu a rămas internat, rănile acestuia nefiind grave.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul care l-a lovit, un bărbat de 62 ani, din comuna Mătăsari, județul Gorj, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Bărbatul nu consumase băuturi alcoolice, au mai precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Politica