vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noul prim-adjunct al IPJ Mehedinți, are și carte, are și parte

Zilele trecute, șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Mehedinți, comisarul-șef Mirel Dumitru a fost uns prim-adjunct al unității județene de poliție. Și ofițerul de poliție Mirel Dumitru ca mulți colegi din IPJ Mehedinți nu stă numai în salariu, ci a făcut bani grei dintr-un foc. El a câștigat numai dintr-o singură tranzacție imobiliară o adevărată avere. Este vorba de 80.000 de euro! Noul șef din Poliție are parte, dar are și carte. Carte scrisă! Iar pentru o carte publicată el a primit pe drepturi de autor suma de 3.865 de lei. Vi-l prezentăm în continuare pe noul adjunct al Poliției Județene Mehedinți, nemachiat, nefardat…

De câteva zile, IPJ Mehedinți nu mai este condus doar de un singur om. În sfârșit a fost ocupat unul din cele două posturile de prim adjunct al comandantului IPJ Mehedinți. Iar în perioada următoare va fi ocupat și celălalt post de adjunct al șefului IPJ Mehedinți. De acum înainte IPJ Mehedinți va avea o echipă de conducere, cum au toate inspectoratele județene din țară. Căci o bună bucată de vreme IPJ Mehedinți a funcționat doar cu un „cârmaci”, cu comisarul-șef Romulus Oprița pe postul de comandant suprem.

Comisarul-șef Mirel Dumitru, alt polițist care știe să facă bani grei

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noul adjunct al șefului IPJ Mehedinți numit zilele trecute în acest post este comisarul-șef Mirel Dumitru fost șef al Serviciului de Investigații a Criminalității Economice. Bun profesionist în meseria de poliție, bun și la făcut bani pentru el. Numai în urma unei tranzacții imobiliare comisarul șef Dumitru a încasat 80.000 de euro. Din declarația sa de avere reiese că tânărul polițist a scris o carte pentru care a primit pe drepturi de autor în jur de 3.800 de lei. De precizat că noul șef nu are niciun teren, nici agricol, nici intravilan, nici forestier. Cu mâna lui declară că nu are nici casă, nici apartament. N-are casă, dar are mașină. Are un autoturism Renault cumpărat în anul 2015 pentru care s-a împrumutat la bancă de bani, de 15.000 de euro! Concret el are un credit în valoare 15.200 de euro- leasing auto-, la Pireus Bank contractat în 2015 și scadent în 2020.

În urma unei tranzacții imobiliare „de succes” efectuate din toamna anului 2015, ofițerul de la investigarea criminalității economice Mirel Dumitru câștigă 80.000 de euro. În anul 2015 a deschis un depozit bancar la Pireus Bank în cuantum de 55.000 de lei. Noul adjunct al șefului IPJ Mehedinți mai consemnează în declarația de avere că a obținut un venit anual în cuantum de 60.286 de lei. Omul care are parte, are și carte. De fapt a scris o carte. Nu precizează în declarația de avere ce fel de carte. Pentru această carte scrisă, comisarul-șef Mirel Dumitru a luat bani pe drepturi de autor în cuantum de 3.865 de lei.

Politica