luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Educație prin distracție la Promenada Craiova de Ziua Copilului

Craiova, 27 mai 2024 – Promenada Craiova celebrează Ziua Copilului printr-o serie de evenimente captivante și educative destinate întregii familii. Între 1 și 2 iunie, organizatorii anunță două zile pline de activități, cu intrare liberă, unde tehnologia, robotica și compasiunea pentru animale vor fi în centrul atenției.

1 iunie – Robotics Fest

Începând cu ora 11:00, în zona Food Court, pasionații de robotică și de ultimele tehnologii au șansa să rămână la curent cu ultimele tendințe din industrie, explorând surprizele pregătite de organizatori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Evenimentul va include standuri de prezentare, organizate de liceeni din Craiova, Râmnicu Vâlcea, Pitești și București. Vizitatorilor le-au pregătit demonstrații impresionante și concursuri între roboți. Vor fi amplasate imprimante 3D pentru demostrații de imprimare a pieselor, iar pentru cei mici, organizatorii le pun la dispoziție kituri LEGO. Centrul comercial le oferă acces tuturor vizitatorilor, indiferent de vârstă, la jocuri de interacțiune cu roboți, precum și să asiste la demostrațiile live, susținute de echipele FTC (First Tech Challenge Romania).

2 iunie – Ziua iubitorilor de animale

Pe 2 iunie, între orele 11:30 și 14:30, în colaborare cu Centrul Național de Educație Canină și Maxi Pet, Promenada Craiova organizează o zi specială pentru iubitorii de animale de companie, cu un eveniment care va include trei etape. Cea dintâi va consta în Parada animalelor de companie, unde toți copiii sunt invitați să vină cu amicii lor blănoși (câini și/sau pisici) pentru a participa la un eveniment de excepție.

Pentru cea de-a doua etapă a evenimentului, organizatorii au pregătit un moment plin de adrenalină și distracție pentru toți membrii familiei. Va fi un exercițiu spectaculos de căutare a voluntarilor, în care câinii de testare și identificare a victimelor vor intra în acțiune. Momentul se va desfășura în parcarea supraterană a centrului comercial, în zona magazinului Maxi Pet.

Evenimentul va continua cu workshopul susținut de Liviu Ionescu, președintele Centrului Național de Educare Canină, care a pregătit o sesiune de discuții cu cei mici despre cele mai bune modalități pentru îngrijirea animalelor de companie.

Mai multe informații despre evenimentele și campaniile găzduite de centrul comercial pot fi accesate pe site-ul Promenada Craiova și pe paginile de Instagram și Facebook.

***

Despre Promenada

Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de 78.500 metri pătrați, din care noul centru comercial ocupă 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați. Centrul comercial găzduiește peste 120 de magazine, mixul de chiriași incluzând atât nume în premieră la nivel național, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova.

Printre cele peste 20 de magazine în premieră se numără Massimo Dutti, Mamaquilla, Lefties, Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Modivo, Mohito, Obsentum și Carrefour, dar și de noile concepte de magazine din lanțul Inditex: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle). Promenada pune la dispoziția clienților săi peste 2100 de locuri de parcare, precum și cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, unde se găsesc restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Promenada sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii.

Politica