miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Au fugit de Poliție și au făcut accident

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Pleniţa Dolj, a făcut accident după ce a fugit cu mașina de Poliție și nu a oprit la semnalul oamenilor legii. Astfel, acesta a făcut accident în timpul urmăririi, iar după accident, a fugit pe câmp. Alți doi bărbați, pasageri în mașină, au fost răniți.

„Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continuându-şi deplasarea, fapt pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, care s-a finalizat la ieșire din localitatea Călugărei, către Verbicioara, unde, acesta a pierdut controlul volanului și a ieșit cu autoturismul în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, doi bărbaţi de 57 şi 29 de ani, pasageri în autoturismul condus de bărbat, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 34 de ani, din comuna Pleniţa, care, după producerea accidentului, a ieşit din autoturism şi a fugit pe câmp. Cel în cauză a fost identificat de poliţişti, la aproximativ 1 km de locul producerii accidentului.

Ulterior, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, spune Poliția Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Politica