luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Serviciul Salvamont Gorj a primit recunoaşterea Corpului Român de Salvare Speologică

Serviciul Public Judeţean Salvamont Gorj a primit recunoaşterea Corpului Român de Salvare Speologică, prin acordarea certificatului de acreditare pentru salvarea din mediul subteran speologic şi a atestatului privind capacitatea operativă de intervenţie a echipei judeţene Salvaspeo.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, Cosmin Popescu, a anunţat, joi, că procesul de acordare a certificatul a durat aproximativ trei ani.

„Acest proces, care s-a întins pe parcursul a aproape trei ani şi care a necesitat resurse materiale şi pregătire profesională riguroasă, reflectă dedicarea şi profesionalismul salvamontiştilor gorjeni. Judeţul Gorj, cu peste 2.000 de peşteri, este acum mai bine pregătit pentru intervenţii în caz de urgenţă. Această nouă confirmare a capacităţii de intervenţie reprezintă nu doar un pas înainte în dezvoltarea serviciilor de urgenţă, ci şi dovada devotamentului echipei noastre, care şi-a extins competenţele pentru a fi mereu pregătită să salveze vieţi”, a scris Cosmin Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Facebook/Cosmin Mihai Popescu

Politica