duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Bebelușul din Târgu Jiu, mort în urma unei insuficiențe cardio-respiratorii

Au ieșit rezultatele necropsiei bebelușului de o lună, care a murit, ieri, la camera de gardă a Spitalului Județean Târgu Jiu. Reprezentanții unității spitalicești spun că decesul sugarului ar fi fost provocat de o malformație a intestinului subțire și cel gros. Totodată, acesta avea și peritonită.

„Potrivit reprezentanților Serviciului de Medicină Legală Gorj, rezultatul necropsiei a arătat că decesul  sugarului a fost cauzat de o insuficiență cardio-respiratorie acută care a apărut ca urmare a unor malformații congenitale la nivelul intestinului subțire și intestinului gros, în evoluție cu o peritonită”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Târgu Jiu.

Familia bebelușului s-a prezentat cu acesta la UPU, ieri, în stop cardio-respirator. Reprezentanții spitalului au anunțat autoritățile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 22 mai 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de personalul Spitalului Județean de Urgență cu privire la faptul că la această unitate medicală a decedat un bebeluș, în vârstă de o lună.

Din primele verificări efectuate de polițiști, nu au fost identificate urme de violență pe cap, trunchi sau membre.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au spus polițiștii de la IPJ Gorj.

sursa foto: arhivă

Politica