luni, mai 13, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alex Mitriță, cerut la națională de un dinamovist: „E unul dintre cei mai valoroși”

Alex Mitriță e cerut cu insistență la echipa națională de antrenori, suporteri, fotbaliști sau foști internaționali. Mijlocașul de la CSU Craiova a impresionat în această ediție de campionat, dar nu a reușit să îl facă pe Edi Iordănescu să privească diferit lucrurile. Trecutul nu îl ajută pe starul alb-albaștrilor să îl convingă pe selecționer.

Gabi Torje, chiar dacă este dinamovist, consideră că Alex Mitriță merită să ajungă la echipa națională. Acesta îl vede pe mijlocaș drept unul dintre cei mai valoroși jucători români, la ora actuală, având și cifre foarte bune. El a marcat 11 goluri şi a dat 10 pase decisive până acum, în actuala stagiune.

E greu să fii selecționer, sunt foarte mulți jucători propuși, e greu să alegi 11 jucători. Mitriță e unul dintre cei mai valoroși jucători. El și Florinel au făcut diferența în majoritatea meciurilor. Joacă pe o poziție unde avem jucători care au evoluat în calificări și au adus puncte importante.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din punctul meu de vedere, Mitriță ar merita să fie acolo și dacă nu joacă la echipa de club. Ianis a făcut meciuri importante, Mihăilă, la fel, Man, la fel. Reușitele de la club ale lui Man se văd și la echipa națională. Încrederea e cea mai importantă”, a declarat Gabi Torje în cadrul emisiunii ”Liga Digi Sport”.

Politica