luni, mai 13, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Edi Iordănescu, mulțumit după egalul cu Irlanda de Nord: „Am primit niște răspunsuri”

Edi Iordănescu s-a declarat mulțumit, în mare parte, după egalul cu Irlanda de Nord. Selecționerul României știa că va fi un meci dificil pentru tricolori. El a analizat evoluția elevilor săi și i-a criticat din anumite puncte de vedere. Antrenorul aștepta mai mult din partea mijlocașilor, care puteau să ducă mai des mingea în fața porții adverse, pentru atacanții români.

Selecționerul și-a făcut deja o mică idee despre lot, în perspectiva viitoarelor amicale, dar și în ceea ce privește Campionatul European din vară. Edi Iordănescu e conștient de faptul că la turneul final presiunea va fi mult mai mare față de preliminarii sau față de meciurile de pregătire.

Pentru mine a fost un test extrem de util, împotriva unei echipe arțâgoase, cu spirit. Am analizat toate meciurile lor din campanie. Ne așteptam la un test dificil. Singurul reproș pentru Irlanda de Nord e că au fragmentat foarte mult jocul. Mi-aș fi dorit să câștigăm. Am avut împotriva lor un istoric negativ. A fost un public călduros, mulțumesc publicului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mi-aș fi dorit să ajungem mai des cu mingea în fața porții, nu am găsit soluțiile cele mai bune. Mi-aș fi dorit să avem consistență. Nu am avut nici spații. Am avut probleme de sincronizare. Nu am fost inspirați. Am primit niște răspunsuri, măcar o parte dintre ele”, a spus Edi Iordănescu la flash-interviu.

Politica