luni, mai 13, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gică Craioveanu îl cere pe Mitriță la echipa națională: „Ar trebui să lase orgoliile la o parte”

Alex Mitriță a fost lăsat acasă de Edi Iordănescu, pentru amicalele pe care naționala României le va disputa. Selecționerul a considerat că fotbalistul de la CSU Craiova nu îl poate ajuta nici pe el și nici pe ceilalți tricolori. Pe postul de extremă stânga, antrenorul i-a preferat pe Florinel Coman și pe Valentin Mihăilă. Acolo mai pot evolua și Florin Tănase sau Denis Drăguș.

Gică Craioveanu este de părere că Alex Mitriță merita să fie convocat, ținând cont de forma pe care a arătat-o în campionatul intern, unde este golgheter la CSU Craiova și cel mai bun pasator al alb-albaștrilor. „Grande” a lăsat de înțeles că între selecționer și mijlocașul trupei din Bănie sunt alte probleme, care nu au legătură că forma sportivă.

Edi, Jerry, Constantinescu și toți din staff au urmărit jucătorii și au văzut evoluțiile lor. Nu pentru că sunt oltean, dar cred că Mitriță avea loc la echipa națională. Avea loc, are loc și va avea loc mereu pentru că este un jucător diferit, este unul dintre puținii care scot adversari din joc, are viteză și dă gol. Sunt puțini jucători ca el, dar presupun că Edi are motivele lui să nu îl convoace pe pitic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ei doi știu cel mai bine ce s-a întâmplat sau care a fost treaba. Mitriță este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul României, dar și cei mai în formă. Cred că ar trebui să lase orgoliile la o parte pentru binele echipei naționale, nu pentru binele lui Mitriță sau al lui Edi. Toți ne gândim că ar putea ajuta naționala. Am fost în aceeași situație, eram golgheterul României, dar asta e”, a spus Gică Craioveanu, pentru Fanatik.

Politica