luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Sorin Cârțu îi face praf pe jucătorii de la CSU Craiova: „Am spus-o, nu ai ADN de învingător”

Eșecul cu Farul a stârnit valuri de reacții, printre care și cea a lui Sorin Cârțu, care a taxat arbitrajul de duminică seara, dar și atitudinea fotbaliștilor de la CSU Craiova. Fostul președinte al alb-albaștrilor spune că elevii lui Petev nu au ADN de învingători. Este un semnal de alarmă pentru Mihai Rotaru, care ține foarte mult la fotbaliștii lui și mereu a schimbat antrenorii când au fost probleme legate de rezultate.

Eu zic că a fost un rezultat nedrept. Şi noi dacă am fi câştigat, nu era o surpriză. Eu zic că Universitatea Craiova a avut penalty. Sunt contrariat şi de ce n-a intervenit VAR-ul. Este tot Haţegan la VAR, care are nişte antecedente cu noi. Eu aşteptam o confruntare cu televizorul, cu VAR-ul, poate aşa ar fi revenit asupra deciziei.

Au fost trei momente foarte importante în această partidă. Una dintre ele este penalty-ul şi mai sunt ratările foarte mari pe care le-a avut Craiova. Nu este întâmplător. Este o problemă când tot se repetă, se repetă, se repetă. Eu am spus-o, nu ai ADN de winner, de învingător”, a declarat Sorin Cârțu, la Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nici Petev nu a scăpat

„Sorinacio” nu a ezitat să critice și deciziile luate de antrenorul alb-albaștrilor. Acesta spune că Petev a riscat când l-a trimis pe Maldonado în teren, pentru că apărătorul central nu mai jucase alături de Silva și nu era încă pregătit pentru un meci oficial. Fundașul a fost expus și a greșit destul de mult în partida pierdută de olteni.

„Este doar o parte a fotbalului. Fotbalul are două momente: apărare și atac. Ce le-a făcut lui Maldonado, lui Silva… Rapiditatea lui Louis Munteanu a fost mult peste ceea ce puteau să ofere fundașii noștri. Apărarea și în special fundașii noștri centrali. Maldonado și Silva au fost foarte lenți. Pe mine m-a surprins într-un fel decizia pe care a luat-o Petev. Aceea de a apăra în zona centrală cu doi eterogeni.

Jucau pentru prima oară în viața lor și coordonarea care trebuie să fie între fundașii centrali să se întâmple tocmai la un meci oficial și în fața unui atacant de tipul și calitățile lui Munteanu, care avea și antecedente pozitive față de Silva”, a mai spus Cârțu.

Politica