marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident între două tramvaie. Oameni la spital

UPDATE/ Ce spune RAT Craiova:

„RAT Craiova va aduce la cunoștința faptul ca ,in jurul orei 16:00 pe Strada Calea Severinului zona Auchan Craiovita a avut loc un eveniment rutier in care au fost implicate doua tramvaie, motiv pentru care circulația pe linia de tramvai a fost blocată . Menționam ca ciocnirea celor doua tramvaie a fost generată de o problema tehnica apărută la stația de Incarcare numărul 2 ce a dus la întreruperea tensiunii de alimentare la firul de contact.
Circulația pe linia de tramvai este asigurata cu autobuze.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”

____

Policlinica Buna Vestire Craiova

Accident între două tramvaie astăzi, în Craiova. Trei oameni au fost răniți, doi dintre ei fiind transportați la spital.

Accidentul s-a produs pe Calea Severinului. Unuia dintre tramvaie i-ar fi cedat frânele.

„Au fost 3 victime conștiente și cooperante, una a refuzat să meargă la spital, iar două au fost duse pentru mai multe investigații. Au intervenit 2 echipaje SMURD și un echipaj SAJ”, conform ISU Dolj.

Potrivit Poliției, ambele tramvaie circulau spre centrul orașului.

„Astăzi, 30 septembrie, ora 16.00, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Calea Severinului, din municipiul Craiova, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că în eveniment au fost implicate două tramvaie ce se deplasau către centrul minicipiului Craiova.

În urma evenimentului rutier, doi pasageri, un bărbat și o femeie, au necesitat îngrijiri medicale fiind transportați la spital.

Cei doi vatmani au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”-IPJ Dolj

sursa foto: Facebook/Info Trafic Craiova și Dolj

Politica