joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Craiova. Drogați și fără permis de conducere, la volan

Poliţiştii doljeni continuă acţiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere prin depistarea persoanelor care conduc vehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Un tânăr de 26 de ani, din Craiova, este cercetat de poliţişti după ce a fost prins drogat la volan. „La data de 30 august a.c., ora 16:50, poliţişti din cadrul Secției nr.4 Poliție Craiova au depistat un tânăr de 26 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Iorga, din localitate.

Tânărul a fost testat de poliţişti cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la consumul de substanţe psihoactive. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un alt tânăr de 26 de ani, din Brabova, a fost depistat în timp ce conducea o mașină, deși nu avea permis de conducere. „La data de 30 august a.c., ora 12:00, poliţişti din cadrul Secţiei nr.5 Poliţie Craiova au depistat un tânăr de 26 de ani, din comuna Brabova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tineretului, din municipiul Craiova. Cu ocazia verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, potrivit sursei citate.

Politica