marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. O femeie a murit înecată în Olt

O femeie a murit înecată miercuri dimineață în râul Olt, la ieșirea din Slatina spre Slătioara. Pompierii ISU au intervenit, dar nu au mai putut face nimic pentru femeia care era deja decedată. Trupul acesteia a fost găsit în apropierea malului.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție, peridoc, barcă pneumatică și un echipaj SMURD, au intervenit la ieșirea din Slatina spre Slătioara, pe râul Olt, la o persoană înecată.

Femeia a fost găsită în apropierea malului, a fost adusă la mal, în stop cardio-respirator și preluată de echipajele medicale, fiind începute imediat manevrele de resuscitare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pacienta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată de echipajul cu medic de la SAJ”, conform ISU Olt.

Polițiștii olteni au fost prezenți la fața locului și efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

„Trupul neînsuflețit al acesteia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea identității femeii și a împrejurărilor producerii evenimentului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, conform IPJ Olt.

Foto: arhivă

Politica