joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinți. ISU scoate la concurs 23 de posturi

ISU Mehedinți a scos la concurs 31 de posturi vacante. Pentru opt dintre acestea, cele de conducători auto (autospeciale), perioada de înscriere s-a încheiat, în prezent, fiind disponibile 23 de posturi: 2 de ofițeri, 9 de subofițeri și 12 de soldați profesioniști.

Cele 𝗱𝗼𝘂𝗮̆ 𝗽𝗼𝘀𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗼𝗳𝗶𝘁̦𝗲𝗿𝗶 din cadrul Inspecției de Prevenire –Compartimentul Control și Activități Preventive și Serviciului Resurse Umane – Compartimentul Prevenirea Riscurilor Profesionale și Protecția Lucrătorilor se vor încadra cu personal din sursă internă prin trecerea în corpul ofițerilor din rândul maiștrilor militari și subofițerilor Ministerului Afacerilor Interne.

Cele 𝟵 𝗽𝗼𝘀𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝘀𝘂𝗯𝗼𝗳𝗶𝘁̦𝗲𝗿𝗶 scoase la concurs, cu recrutare din sursă externă, sunt următoarele:

Policlinica Buna Vestire Craiova
  • 5 în cadrul Serviciului Logistic, respectiv:

Compartimentului Intendență – 2 locuri:

  • Subofițer administrativ principal;
  • Subofițer tehnic principal.

Compartimentul Patrimoniu Imobiliar – 2 locuri:

  • Subofițer administrativ principal;
  • Subofițer tehnic principal.

Compartimentul Tehnic – 1 loc Subofițer tehnic principal.

  • 2 în cadrul Structurii Financiar (Subofițer tehnic principal);
  • – 2 în cadrul Compartimentului Secretariat , Documente Clasificate și Arhivă (Subofițer secretariat principal).

Pentru ISU Mehedinți sunt alocate 𝟭𝟮 𝗽𝗼𝘀𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝘀𝗼𝗹𝗱𝗮𝘁̦𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗲𝘀𝗶𝗼𝗻𝗶𝘀̦𝘁𝗶 (𝘀𝗲𝗿𝘃𝗮𝗻𝘁̦𝗶 care pot fi încadrate cu tineri a căror vârstă să fie cuprinsă între 18 și 25 de ani, absolvenți cel puțin ai învățământului general obligatoriu.

”Cererea de înscriere la concurs, însoțită de copia actului de identitate, CV-ul și declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare se transmit, exclusiv electronic, în format PDF (documentele atașate nu trebuie să depășească dimensiunea de 10 Mb), până la data de 𝟭𝟱 𝗶𝘂𝗹𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮, inclusiv, pe adresele de e-mail prevăzute în anunțurile de concurs„, se arată în comunicatul ISU.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidaţii trebuie să trimită documentele solicitate până la data de 𝟮𝟵 𝗶𝘂𝗹𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮, inclusiv.

Pentru ocuparea posturilor de soldați profesioniști, perioada de transmitere a dosarelor de recrutare, în volum complet, s-a prelungit până la data de 𝟭𝟱 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟮, inclusiv.

Cei interesați pot obține mai multe informații despre desfăşurarea concursurilor (condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia) accesând site-ul unității www.isumehedinti.ro – secțiunea Carieră, dar și consultând avizierul de la sediului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Drobeta” al judeţului Mehedinți, situat pe strada Portului nr.2 din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Politica