marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Numărul înmatriculărilor auto a crescut, în Mehedinți!

A crescut numărul vehiculelor înmatriculate în anul 2021, față de anul 2020. Prefectul, Constantin Alin Isuf, a participat, în sistem videoconferință, la ședința de evaluare a activității Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor pentru anul 2021.

„Din materialul prezentat a rezultat că Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și înmatriculare a Vehiculelor Mehedinți a desfășurat în anul 2021 un volum de muncă mai mare în raport cu anul 2020. Astfel, numărul candidaților examinați la proba teoretică a crescut cu 25,22%, iar a celor examinați la proba practică a crescut cu 28,21%. La fel, numărul vehiculelor înmatriculate în județul nostru în anul 2021 a fost mai mare față de anul precedent cu 5640 vehicule, ajungându-se la un parc de 110.957 vehicule înmatriculate”, potrivit Institutiei Prefectului Judetului Mehedinti.

Lucrătorii serviciului au avut și greutăți generate atât de pandemia SARS – COV 2, cât și de lipsa personalului și a unor prevederi clare de aplicat în anumite spețe, însă o bună organizare a activității, sprijinită de programele informatice din dotare au dus la rezultatele sus-menționate. La finalul activității, prefectul județului i-a felicitat și i-a asigurat pe lucrătorii mehedințeni de sprijinul domniei sale în rezolvarea cu celeritate a problemelor cetățenilor și asigurarea unor condiții optime de muncă pentru personalul serviciului. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica