joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

ANM: Vremea se răcește, începând de joi

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, cu temperaturi de până la 15 grade, însă de joi se va răci accentuat în toată țara, potrivit meteorologilor.

Oltenia
Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit, până în d11 februarie, când se vor înregistra valori termice diurne medii cuprinse între 10 și 14 grade și temperaturi medii nocturne între 4 și 7 grade. Apoi, vremea se va răci brusc și accentuat, astfel încât în perioada 12 – 18 februarie media temperaturilor maxime va fi de -2…0 grade, iar cea a minimelor se va situa în jurul a -10 grade. Ulterior, în ultimele zile ale intervalulu, este posibilă o creștere ușoară a regimului termic, spre maxime medii de 2…3 grade și minime de -8…-6 grade. Vor fi precipitații în general slabe cantitativ, local și temporar în perioada 8-12 februarie și doar trecător și izolat în restul intervalului.

La munte
Până în 11 februarie, vremea va fi caldă, cu maxime în medie cuprinse între 4 și 6 grade și minime medii de -2…0 grade. Apoi se va răci brusc și accentuat, astfel încât perioada 12 – 17 februarie va fi geroasă, cu o medie a valorilor diurne de -14…-12 grade și cu temperaturi medii nocturne ce se vor situa în general între -20 și -16 grade. Ulterior, în ultimele zile ale intervalului este posibilă o creștere ușoară și treptată a regimului termic, spre maxime medii de -8…-6 grade și minime de -14…-12 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată pe aproape întreg parcursul celor două săptămâni, dar în intervalul 8 – 11 februarie acestea vor fi mai frecvente și în general moderate cantitativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica