miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bătaie în mall-ul din Craiova

S-au împărțit pumni și picioare în mall-ul din Craiova. Un tânăr a ajuns la spital. Persoanele implicate nu s-ar fi cunoscut anterior, iar totul ar fi pornit de la neînțelegeri legate de cumpărături, conform primelor informații.

„In cursul acestei zile, politistii Sectiei 3 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca, in incinta unui centru comercial din Craiova, doua persoane se agreseaza reciproc.
Politistii s-au deplasat imediat la fata locului, iar in urma verificarilor efectuate acestia au stabilit faptul ca intre 2 tineri pe de o parte si alti 2 pe de alta parte ar fi izbucnit un conflict spontan.
In urma altercatiei, un tanar de 21 de ani, din Craiova a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.
In cauza, politistii au intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice si continua cercetarile in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate in altercatie si a dispunerii masurilor legale”, informează IPJ Dolj.

Politica