marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ANM: Temperaturi mai mari decât cele specifice lunii decembrie

Vremea va fi caldă, cu temperaturi mai mari decât cele specifice lunii decembrie în toată țara, în următoarele două săptămâni, și vor oscila între 4 și 8 grade, anunță Administrația Națională de Mateorologie.

OLTENIA

Primele două zile vor caracteriza o vreme caldă, cu o medie regională a maximelor de 7-9 grade, urmând ca în perioada 16-20 decembrie aceasta să scadă spre valori în jurul a 4 grade, în timp ce cea de a doua săptămână va fi caracterizată de temperaturi diurne medii, relativ constante, în jurul a 5-6 grade. Regimul termic nocturn nu va avea variații semnificative, astfel minimele vor fi cuprinse în medie între -1 și 1 grad (peste normele climatologice), cu posibilitatea unor valori mai scăzute (și sub -3 grade) în nopțile din perioada 23-27 decembrie. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, slabe cantitativ, va fi în creștere în intervalul 20-27 decembrie, dar burniță și ploi slabe se pot semnala, trecător, și în prima săptămână de prognoză.

Policlinica Buna Vestire Craiova


LA MUNTE

Prima săptămână va fi caracterizată de o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 1 și 4 grade și cea a minimelor între -4 și 2 grade. Ulterior, pe parcursul celei de a doua săptămâni, va avea loc un proces de răcire treptată, astfel încât valorile diurne vor scădea spre medii de -2-0 grade, iar cele nocturne, spre medii de -6…-4 grade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, în general slabe cantitativ, va fi în creștere în intervalul 21 – 27 decembrie

Politica