duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un fost jucător de la FCU Craiova a refuzat să joace în Italia: „Mă înţelesesem cu Steaua”

În urmă cu nouă ani, Andrei Prepeliță era sub contract cu FCU Craiova. La acea vreme, mijlocașul intrase în atenția lui Gigi Becali, care voia să-l transfere la actuala FCSB. Mutarea a întârziat câteva lui din diferite cauze, iar fotbalistul a ajuns liber de contract în Capitală. Fostul căptan al trupei din Bănie a dezvăluit faptul că roș-albaștrii nu au fost singurii ce s-au interesat de serviciile lui. Se pare că Prepeliță a refuzat o ofertă din Serie B, de la Sampdoria.
„Am avut posibilitatea să ajung la un moment dat, când m-am despărţit de Craiova. Mă înţelesesem cu Steaua, după au urmat ceva probleme, un proces cu Craiova că nu ne-am înţeles la partea financiară şi după trei luni, când am devenit liber de contract să semnez cu Steaua, şi acolo au fost ceva discuţii şi îmi venise o ofertă din Serie B, de la Sampadoria, care avea o trupă foarte bună şi anul acela chiar au promovat în Serie A”, a declarat Andrei Prepeliţă, pentru Telekom Sport.
Mijlocașul a evoluat timp de 4 ani în tricoul bucureștenilor, alături de care a câștigat trei titluri, o Cupă şi o Supercupă a României.  A ajuns chiar și căpitan de echipă în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf. După aventura de la FCSB, Prepeliţă a mai jucat la Ludogoreţ, Rostov, Concordia Chiajna şi, din februarie 2019 a revenit la FC Argeş, echipa ce l-a lansat în fotbalul mare. Jucătorul își dorește să promoveze cu actuala formație, înainte de retragere: „Mi-ar face plăcere să îmi închei cariera la FC Argeş în Liga 1”, a declarat  Prepeliţă, potrivit sursei citate.
Între timp, fostul căpitan al FCU Craiova laudă proiectul lui Adrian Mititelu, acolo unde s-a realizat promovarea în Liga 2: „La ce am auzit că se investesc bani, au condiţii foarte bune, mă aşteptam să promoveze de anul trecut. Dar acum s-au pus la punct, aveau un avans considerabil şi chiar dacă se juca, ei erau câştigătorii detaşaţi. M-am bucurat, pentru că aş vrea să văd lumea care în urmă cu 7 ani, la un meci între cele două echipe, în Liga a 2-a, jucat acasă la CSU contra U Craiova, toată lumea, 30.000 de oameni, ţinea cu U Craiova. După aceea, echipa lui Mititelu având probleme, lumea îşi doreşte fotbal, s-a construit un stadion frumos la Craiova şi au mers la meciurile celeilalte echipe.  E clar că galeria frumoasă a Craiovei susţine echipa FC Universitatea Craiova. (Îţi închipui un asemenea derby în Craiova în Liga 1?) Da. Am văzut că domnul Mititelu îşi propune un buget bun pentru anul următor de Liga a 2-a”, a mai spus Prepeliță.

Politica