miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atac armat în Germania. Suspectul a fost găsit mort, alături de încă un cadavru

Cel puţin opt persoane au fost ucise miercuri seară în două incidente armate petrecute la Hanau, în apropiere de Frankfurt. Presupusul autor al atacului și încă o persoană au fost găsiți ulterior morți, ceea ridică bilanțul acestor violențe la cel puțin 10 decese.

Anchetatorii l-au găsit pe suspectul atacurilor mort în locuința sa din Hanau, iar alături de suspect polițiștii au mai găsit un alt cadavru, despre care despre care deocamdată nu au fost furnizate alte informații a anunțat poliția din Hanau, într-o postare pe Twitter, scrie digi24.ro

Autoritățile nu au dat niciun detaliu despre suspect și au declarat doar că „în prezent, nu există indicii privind alte persoane implicate”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Agenția germană de știri dpa scrie că 11 persoane au murit în urma atacului, dar nu se știe dacă bilanțul include și cele două trupuri din casa suspectului.

Incidentele s-au petrecut în două localuri cu specific oriental. Primul atac armat s-a petrecut la ora locală 22:00 (23:00, ora României), într-un bar din centrul orașului. Trei persoane au murit aici după ce indivizii au deschis focul.

Al doilea atac a avut loc în cartierul Kesselstadt, într-un alt local, iar cinci persoane au decedat.

Orașul Hanau, din landul Hessa, se află la circa 25 de kilometri de Frankfurt și are în jur de 100.000 de locuitori. 

Noul incident armat intervine la numai patru zile după un alt atac armat petrecut la Berlin, în apropiere de locul unde urma să se țină un spectacol turcesc. O persoană a fost ucisă atunci și patru rănite, iar autorul atacului nu a fost prins.

foto: digi24.ro

Politica