vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Postul de manager al Spitalului Județean de Urgență și al celor din Comitetul Director, scoase la concurs

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a hotărât scoaterea la concurs a postului de manager și al celor din Comitetul Director. Valentin Popa, președintele Consiliului de Administrație, a spus că decizia a fost luată săptămâna trecută.

În momentul de față, interimatul, după schimbarea lui Gigel Capot, este asigurat de Dumitru Vienescu. Perioada de interimat, conform legii, poate să dureze o perioadă de cel mult șase luni. „S-a aprobat în Consiliul de Administrație și se va da drumul la proceduri, pentru funcția de manager, dar și pentru cele din Comitetul Director“, a spus Valentin Popa.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență susține că perioada va fi mult mai mică de șase luni, scrie igj.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gigel Capotă a semnat, în urmă cu aproximativ două săptămâni, un document cu Consiliul Județean Gorj, pentru încetarea de comun acord a activității de manager al Spitalului Județean de Urgență. Acesta a retractat printr-o declarație notarială și vrea să revină în funcția de manager al Spitalului Județean. „Lăsând la o parte «alte discuții», cred că și cei din Consiliul Județean Gorj ar trebui să cunoască legea (nu emiți o Dispoziție de numire a unui alt manager, de moment ce nu ai emis o dispoziție de încetare la celălalt. Este de noaptea minții)“, a spus fostul manager al Spitalului Județean de Urgență într-o postare de pe pagina sa de Facebook.

Conform unor surse din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, Gigel Capotă a semnat o serie de documente în calitate de director financiar, astfel că acordul și-a produs efectele. În orice caz, disputa se va tranșa cel mai probabil în instanța de judecată.

Politica