luni, mai 13, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dana Varga şi-a dat demisia din ALDE

Dana Varga, consilierul premierului Viorica Dancilă pentru problematica romă, a anunţat joi că şi-a dat demisia din ALDE, aceasta fiind nemulţumită de comunicarea cu partidul şi de ultimele decizii ale ALDE privind ieşirea de la guvernare şi susţinerea lui Mircea Diaconu la prezidenţiale.

Dana Varga a acuzat „prejudecăţi” din partea unor colegi de la ALDE, scrie Mediafax.

„După 13 ani de implicare politică alături de domnul Călin Popescu Tăriceanu şi familia liberală, ani în care am muncit în toate campaniile electorale, candidând în 2008 şi în 2016 la alegerile parlamentare, dedicându-mă în totalitate partidului, cu sacrificii personale şi profesionale, promovând politica ALDE prin apariţii publice în calitate de comunicator, doresc să vă transmit că mi-am depus demisia din Partidul ALDE. Nu am luat această decizie pentru funcţia mea, ci pentru că nu pot continua politica fără demnitate, fără principii adevărate, fără implicare continuă, fără comunicare si, în niciun caz, cu prejudecăţi din partea unor colegi”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, Varga s-a declarat nemulţumită de „deteriorarea” comunicării din ALDE şi desfiinţarea Departamentului pentru Minorităţi.

De asemenea, aceasta nu este mulţumită de renunţarea la candidatura pentru prezidenţiale a preşedintelui partidului Călin Popescu Tăriceanu şi susţinerea lui Mircea Diaconu.

„Ultimele decizii ale ALDE: de a ieşi de la guvernare şi de a susţine un candidat independent, care o să facă politică într-un rol de «comedie», sunt lucruri greu de înţeles, nu numai pentru mine, ci pentru un întreg electorat: De ce Mircea Diaconu şi nu Călin Popescu-Tăriceanu? Mi-am desfăşurat întreaga activitate cu sufletul şi cu toate resursele dedicându-mă total principiilor liberale. Sunt şi rămân profund recunoscătoare pentru încrederea acordată şi pentru şansa de a face politică liberală, desi aparţin comunităţii rome. Mulţumesc pentru încredere şi colaborare tututor colegilor care mi-au fost aproape de-a lungul anilor”, arată mesajul oficialului din Guvern.

Politica