miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cea mai bună clasare din istorie pentru SCM U Craiova

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, a pierdut finala mică a Ligii Naționale în fața celor de la U BT Cluj, în două manșe. În meciul doi, disputat pe teren propriu, oltenii au fost înfrânți cu scorul de 79-92. Cu toate acestea, locul 4 este cea mai bună clasare din istorie pentru trupa din Bănie.

SCM U Craiova: Amedeo Casale, Goran Gajovic, Porter Troupe, Igor Mijajlovic, Vladislav Koreniuk.

Antrenorul coordonator al Craiovei, Marius Toma, s-a arătat mulțumit de parcursul echipei, mai ales că oltenii nici nu se așteptau la începutul sezonului că vor ajunge în semifinalele competiției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Din păcate, încheiem sezonul cu o înfrângere. Cele cinci meciuri cu Timișoara din sferturile de finală și-au pus amprenta asupra jucătorilor în semifinale și în finala mică. Cred că a fost un final reușit pentru echipa noastră, nu speram să ajungem în semifinale, ne mândrim cu asta. A fost un sezon bun și acest lucru ne obligă pentru campionatul viitor”, a declarat Toma.

Antrenorul alb-albaștrilor se simte deja oltean și consideră ca elevii săi au făcut un sezon foarte bun. Cu toate astea, tehnicianul speră să primească întăriri pentru sezonul viitor: „Am făcut un rezultat istoric pentru baschetul craiovean. SCM Craiova a avut un sezon foarte bun, iar eu mă simt aici ca acasă. În sezon viitor sper să am un lot mai competitiv”.

Chiar dacă au depășit obiectivul pe care și-l propuseseră la început, baschetbaliștii Craiovei au fost dezamăgiți de deznodământ, din cauza faptului că au pierdut ultimul meci disputat în fața propriilor fani.

„A fost înfrângere, care lasă un gust amar, ne doream să terminăm ultimul meci pe teren propriu cu o victorie, în fața propriilor suporteri, care au fost alături de noi în tot sezonul. Am obținut rezultate bune și chiar am depășit ceea ce ne-am propus la început”, a declarat Amedeo Casale.

Politica