duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gardoș: „Rotaru și Papură vor decide!”

Fostul internațional revine în Bănie după împrumutul la Iași. Dar sunt șanse mari ca el să nu mai continue la gruparea olteană.

Gardoș încheie împrumutul la Poli Iași. Astfel, săptămâna viitoare va reveni în Bănie pentru a-și afla soarta.
„Normal, revin la Craiova, pentru că mai am un an de contract. Rămâne de văzut ce vor decide Mihai Rotaru și Corneliu Papură. De aceste persoane depinde viitorul meu. Dacă nu, atunci îmi voi căuta o altă echipă. Mi-ar plăcea să găsesc ceva în străinătate, de principiu”, a spus Gardoș, pentru digisport.ro.
Jucătorul e dornic să evolueze din nou pentru formația din Bănie: „Am discutat cu domnul Ambriozie, i-am spus că e normal să-mi doresc să mă întorc la Craiova, cred că sunt şanse mici să rămân la Iaşi. Acum aşa cred. O să am o discuţie cu Craiova, depinde ce îşi doresc şi ei. Dacă mă doresc cu adevărat, nu aşa cum m-au vrut anul trecut, m-aş întoarce. Cu domnul Papură vorbeam când nu era antrenor, culmea, când voiam să plec de la Craiova, în perioada aia de iarnă, a încercat să mă ajute să plec. De atunci nu am mai vorbit. Mi-aş dori foarte mult să plec în străinătate. M-am simţit bine, dar mi-aş dori să plec în străinătate. M-am simţit bine chiar şi aşa, cu problemele de sănătate din Anglia, dar parcă nu mă pot obişnui cu problemele astea, că nu mai am condiţii”.
Gardoș mai are un an de contract cu formația craioveană și, potrivit presei centrale, are cel mai mare salariu din lotul alb-albastru: 24.000 euro / lună.

Politica