joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinți: Baronul, condamnat în prima instanță, Adrian Duicu, uns președinte la filiala județeană Pro România! I se alătură Gherghe?

Fostul baron PSD de Mehedinți, Adrian Duicu, condamnat penal în prima instanță la un an și șase luni de închisoare cu suspendare, într-un dosar penal de corupție instrumentat și trimis în judecată de DNA, se întoarce în politica mehedințeană și vrea să ajungă din nou pe cai mari. Neavând loc de întors în PSD Mehedinți, inculpatul Duicu a găsit portiță de intrare la partidul prietenului său Victor Ponta. Și ceea ce intuiau mulți s-a oficializat: baronul Adrian Duicu a fost uns președinte la filiala județeană Pro România Mehedinți, cu toate că aici exista deja un președinte cu notorietate în persoana fermierului Cornel Stroescu. Cel mai probabil acesta din urmă a fost mătrășit peste noapte de șefi, așa cum se procedează în politica românească.

 

PSD va avea mari probleme dacă lângă „Adi” vine prietenul „Costel”

Inculpatul Adrian Duicu a confirmat că a fost numit președinte la Pro România dar nu a dorit să facă deocamdată niciun fel de declarație.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe surse se vorbește că baronul Adrian Duicu vrea să dea o mare lovitură de imagine încă de la începutul reîntoarcerii sale în politică și că în aceste zile duce tratative și negocieri cu fostul primar al Severinului, Constantin Gherghe, retras din politică, pentru a-l aduce la el la Pro România. Este de notorietate că între Adrian Duicu și Constantin Gherghe a existat și există o relație mare de prietenie, cei doi vorbindu-și reciproc, chiar și în discuțiile publice, numai cu prenume de alint, și anume „Adi” și respectiv „Costel ”. Dacă „Mașina de Adus Voturi” Constantin  Gherghe vine lângă baronul Adrian Duicu în noul proiect politic Pro România, organizația județeană a PSD Mehedinți va avea mari probleme la nivel de județ dar îndeosebi la Drobeta Turnu Severin.

Politica