miercuri, mai 22, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Copil pus în pericol de mamă. „Totul a fost pentru amuzament”

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Târgu-Jiu, aflat la volanul unei mașini, a împins un cărucior în care se afla un bebeluș de câteva luni, în timp ce autoturismul se deplasa cu viteză redusă.

Incidentul periculos pentru copil s-a petrecut în localitatea gorjeană Copăcioasa. La un moment dat, un alt tânăr care se deplasa pe trotuar, s-a urcat pe capota mașinii. Întreaga scenă a fost filmată de mama bebelușului care se amuza teribil. Aceasta a spus că voia să-i arate filmarea soțului care este plecat la muncă în străinătate. „Totul a fost pentru amuzament, pentru că ne-am întâlnit cu şoferul pe aici, pe drum, şi el a zis că vrea să împingă un pic căruciorul cu copilul. Asta a fost tot, câţiva metri, dar nu că ar fi fost copilul în pericol, pentru că s-a mers foarte încet cu maşina. Mai era cineva pe capotă în timpul acesta şi era clar că nu putea merge cu viteză. Eu eram pe margine şi filmam, dar dacă era vreun pericol, vă daţi seama că lăsam telefonul şi săream imediat la copil”, spune Laura, mama bebeluşului.

Tânărul a primit o amendă și de altfel, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, Ion Lazăr, a spus că „A fost identificat conducătorul autoturismului din materialul video. Este vorba de un tânăr de 23 ani din Târgu Jiu, care a fost sancţionat contravenţional, conform OUG 195/2002, pentru efectuarea altor activităţi de natură a-i distrage atenţia de la conducere, cu amendă în cuantum de 725 lei. De asemenea, va fi informată şi DGASPC Gorj, pentru efectuarea unor verificări privind creşterea minorului“.

Sursa foto – Pandurul

spot_img
spot_img
spot_img

Politica