vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atleții craioveni, de 11 ori pe podium la CN de sală

Prima competiție majoră la nivel național din acest an pentru atleții cluburilor din Craiova a avut loc weekendul trecut la București, fiind vorba despre finala Campionatului Național de Sală pentru categoriile seniori și tineret. Cele mai multe medalii au ajuns la sportivii de la CSM Craiova, care au adunat în total zece prezențe pe podiumul național indoor.

Ștefania Drăgan a reușit singurul titlu național, obținut la săritura cu prăjina – categoria tineret, tot la această probă adjudecând și bronzul la senioare. Un argint a fost cucerit de Cristina Bălan la tineret în cursa de 800 de metri, atleta dublându-și performanța și cu un loc trei la proba de 400 de metri, tineret.

Altfel, celelalte șase medalii au fost toate de bronz grație rezultatelor obținute de Carmen Toma (locul 3 senioare, triplusalt), Ana Maria Roșianu (locul 3 senioare, 60 m), Daniel Budin (locul 3 seniori, 60 m), Ionuț Drăgușin (locul 3 tineret, 3.000 m), Mihai Anastasiu (locul 3 seniori, înălțime) și de ștafeta feminină de 4×2 tururi, compusă din Ștefania Sandu, Mădălina Fica, Mihaela Popescu și Cristina Bălan, care a ocupat poziția a treia la senioare. Încă o medalie a mai fost obținută de atleta Vanesa Balaci, aflată în dublă legitimare LPS-CSU Craiova, care a urcat pe a treia treaptă a podiumului la tineret în proba de 60 de metri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica