marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fotbalist, de 19 ani, mort în urma unui accident

Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa, duminică seara, în urma unui accident rutier. Tânărul, din comuna Licurici, a intrat cu maşina într-un stâlp, se pare din cauza vitezei. Accidentul a avut loc în satul Totea, din comuna Hurezani. Conform unor surse, șoferul se întorcea de la o petrecere organizată de Sfinţii Constantin şi Elena

La faţa locului au ajuns două ambulanţe, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Conform gorjeanul.ro, victima este Marian Calotă, un jucător de la Știința Hurezani. Polițiștii susțin că tânărul de 19 ani ar fi încercat să depășească autoturismul din fața sa și a pierdut controlul volanului, oprindu-se cu mașina într-un stâlp. Acesta a murit pe loc. Mijlocașul evoluase ieri, în partida pe care Știința Hurezani a pierdut-o, pe teren propriu, cu scorul de 1-10, în faţa formaţiei Știința Turceni. Etapa a 27-a din Liga a IV-a a început la ora 11.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, la locul producerii accidentului s-au deplasat Garda de Intervenţie Nr. 2 Hurezani, cu un echipaj pentru descarcerare şi o ambulanţă de la SJA Gorj. În urma manevrelor de resuscitare, medicii au declarat decesul.

Politica