marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Om căzut în fântâna din satul unde s-au spânzurat cu aceeaşi funie doi tineri

Gvardeniţa este satul mehedinţean  în care cu ceva timp în urmă s-a petrecut un eveniment îngrozitor: într-o gospodărie părăsită s-au spânzurat simultan,  cu aceeaşi frânghie, de o grindă,  doi tineri din Severin. Nici până azi nu s-a aflat motivul care i-a determinat pe doi oameni care aveau tot viitorul înainte să se omoare dintr-o dată, într-un mod aşa de ciudat ..

Un om căzut într-o fântână din satul Gvardeniţa comuna Bălăciţa judeţul Mehedinţi, a fost salvat de localnici şi nu a mai fost nevoie de intervenţia pompierilor chemaţi la acest caz. Satul cu pricina, Gvardeniţa, a răms localitatea din judeţul Mehedinţi unde s-a întâmplat un caz uluitor, în urmă cu ceva timp. Aici, într-o gospodărie nelocuită, s-au spânzurat simultan, cu aceeaşi frânghie, de o grindă,  doi tineri din Drobeta Turnu Severin. Înainte de a-şi curma zilele 
cei doi au băut bere şi au ascultat melodia lui Nicolae Guţă ,,Cu ce m-am ales în viaţă”. Acest lucru a fost confirmat de poliţiştii criminalişti în baza studierii filmărilor de pe telefonul mobil al uneia dintre victime. Nici în zi de astăzi nu se ştie din ce motiv s-au omorât simultan cei doi prieteni. Ce se ştie cu siguranţă este faptul că cei doi veniseră aici cu taxi-ul pe care lucra unul dintre cei doi. Din primele verificări ale poliţiei a reieşit că ambii proveneau din familii fără probleme financiare şi  niciunul dintre ei nu suferea de  vreo boală psihică.  
 
Pompierii au avut de lucru în alte localităţi

Dacă la Gvardeniţa n-a mai fost nevoie de intervenţia pompierilor la omul căzut în fântână, în alte localităţi pompierii au avut de lucru. Vineri, 8.01.2015, la ora 11.53, un echipaj de pompieri din cadrul Staţiei de Pompieri Vânju Mare s-a deplasat cu o autospecială cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Vânători. Datorită intervenţiei pompierilor, incendiul a cuprins numai 1 mp din plafonul construit din paiantă şi lemn al unei camere, fiind salvată casa de locuit. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic  determinat de coşul de evacuare a fumului neprotejat faţă de materiale combustibile din jur.  Tot, vineri, 8.01.2015, la ora 19.46, pompierii din cadrul Staţiei Vânju Mare au fost alertaţi să intervină pentru salvarea unei persoane căzută într-o fântână,  în satul Gvardeniţa, comuna Bălăciţa. La faţa locului au fost trimise două autospeciale de intervenţie, care, după ce primarul comunei a anunţat că persoana a fost scoasă în viaţă, acestea au fost întoarse din traseu.   Vineri seara, la ora 22.21, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin s-a deplasat cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la cablurile unui stâlp electric stradal din municipiul Dr.Tr. Severin, str. Tabla Buţii. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost scurtcircuitul electric produs la un tablou de distribuţie cu defecţiuni.  
 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica