miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

23 de membri ai AIESEC Craiova se vor pregăti într-o conferință națională la Voineasa

În fiecare an, AIESEC România organizează RockMe (Romanian Core Workers Meeting) – a doua cea mai mare conferinţă naţională, aducând în acelaşi loc studenţi din 14 centre universitare ale ţării în care există comitete locale AIESEC. Anul acesta, conferinţa se va desfăşura la Voineasa în perioada 17-20 septembrie şi va avea în jur de 250 de delegaţi care vor participa la sesiuni teoretice dar şi practice de pregătire funcţională pe diverse arii.

De ce este RockMe un moment relevant pentru AIESEC România? Toamna reprezintă un sezon important pentru activitatea organizaţiei noastre, deoarece se recrutează noi membri, se planifică şi se implementează proiectele internaționale din timpul iernii, iar în acelaşi timp, cei mai motivaţi şi capabili membri se pregătesc pentru o nouă oportunitate: aceea de a candida pentru o poziţie de conducere în echipele locale. Sesiunile vor fi livrate de comitetul naţional, precum şi de alţi traineri externi.

Delegaţia AIESEC Craiova, la conferința națională, RockMe va fi formată din 23 de membri care vor acumula noi informaţii, strategii sau perspective, pentru ca localul nostru să își desfășoare cu succes activitatea și să aibă un impact pozitiv prin proiectele pe care le pune în practică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

AIESEC este o organizaţie studenţească menită să dezvolte potenţialul de lider al tinerilor aflaţi în învăţământul superior prin experienţe practice de învăţare şi prin stagii internaţionale de voluntariat sau practica plătită. Astfel facilitează accesul companiilor şi organizaţiilor la tineri cu potenţial la nivel global.

Recunoscuţi din 2012 drept cea mai democratică organizaţie din lume de către Worldblu, ne mândrim cu nominalizarea la Premiul Nobel pentru Pace şi cu lideri în corporații sau ONG-uri din întreaga lume, ce se numără printre Alumnii noștri. Până în prezent, la nivel mondial, AIESEC a facilitat peste 480.000 de stagii internaționale, ce au dezvoltat tineri, companii, ONG-uri şi comunităţi. AIESEC este prezentă şi în Craiova, având la momentul de faţă în jur de 50 de membri. 

Politica