joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bani falși și mașină furată, în portul de la Calafat

Poliţiştii  de  frontieră  din  cadrul  I.T.P.F.  Giurgiu  –  P.T.F.  Bechet au depistat  un autoturism marca Seat  Alhambra,  care  figura ca fiind furat  din Slovacia. 

Ieri,  în  jurul  orei  03.15, la  Punctul  de  Trecere  a Frontierei Bechet, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, un cetăţean austriac la volanul autoturismului declarat furat din Slovenia,dar înmatriculat în Austria. 

Austriacul  a  declarat  că  a  primit autoturismul în dar de la patronul unei societăţi comerciale unde a lucrat şi nu ştia că este declarat furat. Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de  tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 5.000 de euro afost indisponibilizat la sediul S.P.F. Bechet până la finalizarea cercetărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vineri,  în jurul  orei 22.15, tot în același punct de control, polițiștii  au fost  sesizaţi  de către  un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean român a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.

 O zi  mai  târziu,  poliţiştii  de frontieră  din cadrul  aceluiaşi  punct  de trecere a frontierei au fost sesizaţi  cu  privire  la  faptul  că  un  cetăţean bulgar a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.

Politica