luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Năstase vine la Craiova, craiovenii vin la protest

Fostul premier Adrian Năstase este invitatul lunii iunie la Întâlnirile SpectActor, organizate de Teatrul Național Craiova. Acesta va susține duminică, 14 iunie, de la ora 11, conferința “Viitorul lui Nicolae Titulescu” și va lansa ultima sa carte, “Presa de la A la N”, au anunţat reprezentanţii Teatrului „Marin Sorescu”. Intrarea nu este gratis, ci cu bilet care poate fi achiziţionat de la agenţia teatrului.

Năstase va fi primit la Craiova cu huiduieli. Cel puţin aşa se anunţă pe Facebook, reţea de socializare unde a fost publicată o chemare la protest:

“Vino duminică, 14 iunie 2015, ora 10.00, în faţa Teatrului Naţional din Craiova să protestăm împotriva prezenţei lui Adrian Năstase la întâlnirile SpectActor. Să ţinem corupţii afară din Teatrul Naţional din Craiova!
Adrian Năstase a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru şantaj şi luare de mită în formă continuată. Procurorii DNA au arătat că fostul premier român a primit foloase necuvenite în valoare de aproximativ 630.000 de euro. Năstase este reprezentarea perfectă a politicianului corupt, care se crede deasupra legii şi a cetăţeanului de rând.
Prezenţa lui Adrian Năstase ca invitat în cadrul întâlnirilor SpectActor, organizate de Teatrul Naţional din Craiova, promovează valori morale greşite şi este un afront la adresa bunului simţ. Este datoria noastră să protestăm.”

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Peste 50 de persoane şi-au anunţat prezenţa la protest. Rămâne de văzut cate vor ajunge însă duminică, în faţa Teatrului Naţional din Craiova.

Politica