miercuri, mai 22, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Pieton accidentat, la Craiova

Poliţiştii rutieri împreună cu reprezentanţii Societatăţii Studenților Mediciniști din Craiova (SSMC) şi voluntarii Filialei de Cruce Roşie Dolj au organizat, o simulare a unui accident de circulaţie, încercând să tragă un semnal de alarmă cu privire la acordarea de prioritate a pietonilor.

         Acțiunea a avut loc astăzi, în jurul prânzului pe strada Calea București. Scopul acestor acțiuni este de a sensibiliza  conducătorii auto şi pietonii cu privire la consecinţele accidentelor rutiere produse în zona trecerilor de pietoni, având în vedere faptul că neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor reprezintă una din principalele cauze generatoare de accidente în judeţul Dolj. Prin această acţiune poliţiştii si studenţii medicinişti speră la o atenție mai mare din partea participantilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun dacă nu adoptă o conduită preventivă în trafic.

Activitatea s-a desfăşurat în cadrul proiectului “ROAD SAFETY” al  departamentului SCOPH al Societății Studenților Mediciniști Craiova ce își propune desfășurarea unei campanii împotriva şofatului iresponsabil și inițierea participanților la circulație în acordarea primului ajutor în cazul unor incidente în trafic.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img
spot_img

Politica